maanantai 2. marraskuuta 2015

Pystyssä on

Kastellin timpurit saivat työnsä tehtyä viikko sitten ja allekirjoitimme silloin luovutussopimuksen. Nyt on raksan edistyminen tästä eteenpäin meidän vastuulla. Täytyy kehua ukkoja, sillä he tekivät todella hyvää jälkeä ja työmaa oli tosi siistissä kunnossa alusta loppuun. Nyt meillä on siis tönö pystyssä! Kuvat viime viikolta:

Viikonloppuna aloitimme ulkoverhouksen tekoa naulaamalla koolauksia. Lisäksi mittasimme ja merkkasimme huoneiden paikat viemäröintejä varten. Toiveena on, että lattiavalun ehtisi tehdä marraskuun aikana. Timpurit kävivät tänään asentamassa vielä etuoven katoksen (joka olikin aika erikoinen keissi heillekin, kun tätä talomallia ei ole juuri rakennettu vielä) ja kaivuri aloitti viemärilinjan kaivuun ja tien teon. Siellä onkin nyt sitten jonkin aikaa tie poikki talolle.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Nyt vaan tsemppiä lattioiden tekoon. :) Ne saa ripeästi valmiiksi, kun vaan ahkerasti jaksaa tehdä. :) Julkaisen muuten tällä viikolla blogissa viime hetken vinkkilistan lattiantekijälle, joten kannattaa kurkata sitä, jos on vinkeille tarvetta. :)

    Suvi / Ripaus unelmapulveria

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tuntuu, että ahkeruus tässä projektissa nimenomaan palkitaan: valmista tulee yllättävän nopsaan, kun vaan tarttuu toimeen. Oi ihanaa, vinkkilista! Tulee ihan varmasti tarpeeseen. Käyn kurkkimassa :) Tosi kiva, kun jaksat semmoisen kirjoittaa.

    VastaaPoista