keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Malerin kattopaneelit

Saimme tilaisuuden tehdä Malerin kanssa yhteistyötä ja niinpä lähes kaikki (poislukien wc, kylppäri ja sauna) talomme kattopaneelit valikoituivat Malerilta. Vaihtoehtoja Malerilla on runsaasti, mutta silti meidän valintamme oli helppo, sillä olimme ihastelleet Hopeajalava -paneelia (0-sauma, koko 10x195x2070 eli leveämpi vaihtoehto) jo kauan ennen kuin talon runko oli edes pystyssä. Sitä siis! Hopeajalavassa pidämme maltillisesta ja siististä puunsyy-kuvioinnista. Se antaa mielestämme mukavasti eloa ja kodikkuutta, olematta kuitenkaan levoton.
Hopeajalava. Kuva: Maler
Paneeli on ympäripontattu, joten se oli erittäin helppo ja mukava asentaa. Kattopaneelien asennuksesta tuli itse asiassa yksi meidän lempparihommistamme täällä.  Yhden makkarin sai kaksi henkilöä paneloitua näppärästi muutamassa tunnissa

Vierashuone

 Suurin työ oli  oikeastaan laskea ja miettiä jako, loppu sujui nopsaan. Paneelien laadukkuuden huomasi niitä sahatessa: jälki oli aina erittäin siistiä eikä paneeli lähtenyt lainkaan murenemaan tai murtumaan. Paneelit olivat myös sopivan jämäköitä ja siten helppo nostella ja asetella yhdenkin hengen voimin kattoon, vaikka pisimmät pätkät olivat meillä täysmittaisia eli 2070 mm pituisia.
 
Olohuone

Paneelit on pinnoitettu melamiinikalvolla, joten ne ovat aina tasavärisiä ja -laatuisia. Kalvo on pinnassa tosi tiukasti kiinni (on kokemusta sellaisistakin paneeleista, joista pinta lähtee kuoriutumaan tosi herkästi irti). Olemme supertyytyväisiä lopputulokseen. Paneeli on kaunisja juuri sopivan elävä.  Etenkin ykkösmakkarin denim-seinät näyttävät todella hienoilta paneelin kanssa.  
 
YkkösmakkariVielä kun saamme listat paikoilleen, niin paneeli pääsee enemmän oikeuksiinsa. Eniten silmää häiritsee olohuonekeittiön harjan keskikohta, mutta asiaan on luvassa muutos varmasti vielä tämän vuoden puolella :) Otan vielä paremmat kuvat, kunhan saamme sisustusta hieman enemmän kuntoon. Vieei kovin paljoa muuta viitsi kuvailla, kuin kattoa.

TyöhuoneIso peukku ja tykkäys Malerille!

*** Postaus on toteutettu yhteistyössä Malerin kanssa ***
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti