perjantai 8. heinäkuuta 2016

Loppurutistuksia

Nyt on kuulkaa sellainen raksamayhem päällä ettei blogin kirjoittamiselle ole tahtonut löytyä sopivaa rakoa. Ilmeisen yleinen ongelma kaikille tässä vaiheessa oleville raksaajille. Kauheasti täällä tapahtuu koko ajan, mutta tuntuu ettei mitään kuitenkaan saada tehtyä kerralla valmiiksi vaan sinkoillaan eri hommien välissä ihan päättömästi :D No, pääasia kuitenkin, että hommat etenee.

Juhannuksena meille saapui pieni joukko ihania ja ahkeria ystäviä jeesailemaan keittiön asennuksessa, lattioissa ja vaatekaappien kokoamisessa. Parissa päivässä täällä tapahtui ihan mieletön muutos! Raksa alkoi ekaa kertaa näyttää kodilta. Vessa ja pumppaamokin saatiin toimimaan vähän ennen juhannusta.

Vessa alkaa olla kohta valmis. Sinne tuli yhdelle seinälle Iltavilli-tapetti ja muut seinät on maalattu Tikkurilan Höyry-sävyllä. Katossa on tervaleppää ja allaskaluste on Ikean Godmorgon/Odensvik. Altaan yläpuolelle tulee vielä Godmorgon-peili ja peilin yläpuolelle valkoiset yläkaapit pomppusalvoilla. Ikeasta nekin.


Keittiö odottelee vielä keittolevyä (tilattu tällä viikolla) ja yhtä peitelevyä. Jostain syystä Ikea toimitti sen väärässä koossa... Keittiöön ollaan jo nyt tosi tyytyväisiä. Kaappi-ja laskutilaa on todella runsaasti. Ja onhan tuo mustan ja tammen liitto vaan niiiiiin nätti. Pisteet tästä M:lle, jonka keittiövisio kantoi hienosti käytäntöön asti. Oma roolini keittiön suunnittelussa on rajoittunut lähinnä vetimien valitsemiseen.

Eteisen lattia on laatoitettu ja on tuo Conceptin laatta vaan niin kaunis. Sopii hyvin yhteen meidän vinyylilankun (Pergon Modern nature oak) kanssa. Vinyyli puuttuu ainoastaan työhuoneesta ja vaatehuoneesta, sillä ne toimittavat tällä hetkellä varaston virkaa. Toiseen makkariin ja eteiseen on saatu myös vaatekaapit onnellisesti kasattua.

Eteistä
Uuniseppien asentaja oli täällä maanantaina ja tiistaina viimeistelemässä takkaa. Laittoi laatat, saumasi, slammasi hormin ja asensi luukut. Hieno tuli!

Riekko leivinuunilla
Putkarikin käväisi eilen ja voi tätä onnea! Meidän hanasta tulee lämmintä vettä!!!

2 kommenttia:

  1. Teillähän on tosi valmista jo! Hyvältä näyttää ja tuo lämmin vesi hanasta raksalla! (teillä jo kohta kotona) kuulostaa luksukselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tää tästä pikkuhiljaa :) lämmin vesi on niiiiin iso plussa!

      Poista