tiistai 31. toukokuuta 2016

Hanat

Hanat on valittu jo aikoja sitten, mutta vasta eilen sain aikaiseksi näpytellä tilauksen menemään Taloon.comille. Olemme tilanneet suurimman osan raksatarvikkeista juuri Taloon.comista, sillä heillä on laaja ja hyvä valikoima eivätkä hinnatkaan ole hullummat. Verkkokauppa on ollut tosi näppärä, kun ei aina väsyneenä raksapäivän jälkeen millään jaksaisi lähteä juoksemaan rautakaupan käytäville. Kätevää, kun voi sohvalta tabletilla selata valikoimaa ja tutustua tuotteisiin rauhassa. Toimituskin on sujunut aina moitteettomasti. Taloon.comilla on muuten tänään 31.5.2016  viimeinen kampanjapäivä, jossa Oraksen hanoista saa vähintään 25% alennuksen. Kannattaa hyödyntää! Oraksen tuotteet löytyvät täältä Taloon.comin sivulta. Meille valikoitui kaikki hanat Orakselta, koska putkarimme suositteli niitä kokemuksiensa perusteella.

Mutta niin, Ne Hanat. Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen valikoitui samanlaiset hanat eli kumpaankin tulee Oras Vega 18397 korkea, PK-venttiilillä. Taloon.comilla on mukava valikoima Oraksen keittiöhanoja, joten oli helppoa tehdä vertailua ja löytää ne omaa silmää miellyttävät vaihtoehdot. Tärkeintä oli pyöreä/kaareva muoto, mitään kulmikkaita ei edes huolittu vertailuun. Tärkeää oli myös ns. perinteinen kahva. Keittiöön Vega oli selkeä valinta, mutta kodinhoitohuoneen kohdalla vielä jonkin aikaa mietittiin josko oltais vähän pihistetty ja hankittu sinne samantyyppinen Oras Safira 1039 korkea PK-venttiilillä. Päädyttiin kuitenkin ottamaan Vega myös kodariin, koska siinä on ekonappi jota Safirassa ei ole. Ekonappi auttaa veden säästämisessä ja toimii veden lämpötilan rajoittimena.

Taloon.comilla on suuri valikoima myös Oraksen pesuallashanoja, joten vertailujen tekeminen kävi näidenkin kohdalla helposti ja mukavasti. Vessan ja kylppärin kanssa tämä huima mielikuvituksellisuus ja hanoilla revittely jatkuu, sillä kumpaankin valitsimme samanlaiset hanat. Valintamme on Oras Safira 1012 bidesuihkulla. Alkuperäinen vaihtoehtomme molempiin tiloihin oli Oras Optima 2717F Bidetta, mutta aloin viime metreillä (hanat olivat jo ostoskorissa) epäillä grip-pintojen kestävyyttä. Lisäksi silmiini osui jonkun toisen blogin kommenteissa kommentti, jossa joku kertoi hanan näyttävän vesinokkaeläimelle (kuka tunnustaa?), joten enpä sitten enää nähnyt tuossa hanassa mitään muuta kuin ankan naaman :D Ankka-asia ei kyllä oikeasti vaikuttanut valintaan vaan tosiaan ne gripit, jotka kyllä ovat mielestäni tosi tyylikkäät ja näyttävät hyvältä. Safiraan nyt kuitenkin päädytiin ja siinä onkin ihana tuo lenkkikahva ja simppeli muotoilu.*** Tämä kirjoitus on toteutettu yhteistyössä Taloon.com- verkkokaupan kanssa *** 


2 kommenttia: